Doelgroepen

Onze 5 doelgroepen

Starters

Starten met golfen op Puyenbroeck doe je zo

Juniors

Via groepslessen, gekke activiteiten en spannende wedstrijden kunnen alle jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar kennis maken met deze schitterende sport.

Golfen voor de lol of eerder een competitiebeest? Het Junior Team maakt alles mogelijk!

Junior Team Golf Puyenbroeck is een open jeugdclub met meer dan honderd juniorleden, promoot fairplay, ondertekent de panathlonverklaring "Ethiek in de jeugdsport" en bezit het BIRDIE LABEL! 

Meer vragen hierover? Aarzel dan niet om onze 2 Junior Captains, Stan en Dirk Destaercke, hierover te contacteren.

Young Adults

Als jongvolwassen golfer kan het intimiderend zijn om direct "bij de grote" te moeten meespelen. Daarom hebben wij in 2020 de doelgroep YOUNG ADULTS in het leven geroepen. 

Met leuke evenementen, rekening houdend met werk- en studiesituaties, geven captains Eline Thuysbaert en Vjorn De Schoenmaker invulling aan deze dynamische groep.

Men 

Captains Bernard Balcaen en Thomas Bert hebben enkele doelgerichte spelformules voor de Heren op de kalender gezet, om een extra spelelement te kunnen aanbieden. 

Ladies

De Dameswerking is al jaren een goed draaiend gegeven, met enkele vaste waarden in het aanbod. Ladies' captains Ilse Masson en Els Claeys zijn de aanspreekpunten voor onze golfende Dames.

Seniors

Vanaf 50 jaar kan een golfer niet alleen aansluiten bij Dames- of Herenevenementen, maar komt ook de specifieke Seniors-kalender om de hoek kijken. Met de focus op plezier en minder op competitie, nemen captains Marc Leroy en Tony Smet de honneurs waar.